S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Nieuws

S.S.R. Ondernemersclub zoekt oud/toekomstig ondernemers 'Een ondernemend netwerk voor jong en oud'

Op de sociëteit heerst er al langer het gevoel dat er te weinig gedaan wordt om het contact tussen leden en oud-leden te bevorderen. Het netwerk van S.S.R.-Rotterdam is heel erg waardevol, maar dit is nog niet bereikbaar en zodoende kan niemand hier gebruik van maken. Dat is natuurlijk zonde! Dit is zowel een gemiste kans voor huidige leden, maar ook zeker voor oud-leden.

De Ondernemersclub verziet in die behoefte en heeft als doel om een netwerk te creëeren van ondernemers met een S.S.R. verleden. Het zorgt voor meer voordeel uit uw S.S.R. tijd en brengt u in contact met prominenten S.S.R. leden. We willen het gat dichten tussen leden en oud-leden en oud-leden onderling. Daarnaast zal het als inspiratie dienen voor de huidige leden. Op deze manier kan iedereen van het netwerk genieten!

Op 19 juni hebben we ons eerste evenement gehad, waar Joost Vissers (Bacchus 2006, oprichter Funk-e) heeft gesproken over zijn ervaringen. Met zo’n 25 aanwezigen en veel positieve feedback bleek dat er veel behoefte was vanuit de huidige leden om meer in contact te komen met S.S.R. ondernemers.

Momenteel zijn we druk bezig om het netwerk op te zetten. We richten ons voornamelijk op oud-leden met een ondernemende achtergrond (of toekomst). Heeft u interesse om deel uit te maken van dit netwerk? Hoe rijker het netwerk, hoe meer voordelen u hieruit kunt halen! Uiteindelijk willen we vier netwerkevenementen per jaar organiseren.

Als u op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen van de S.S.R. Ondernemersclub, laat dan even uw e-mailadres achter op ondernemersclub.ssrr.nl! (Zonder www. ervoor)

Om alle S.S.R. ondernemers bij elkaar te brengen, zullen we op 10 oktober om 19:00 dineren in Dudok Rotterdam. Wanneer u hierbij wilt zijn, laat dit dan even weten wanneer u zich aanmeldt op de website.

Het zou erg mooi om elkaar op 10 oktober te spreken!

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb